Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023

ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΟΜΙΛΟΥ Δ.Ε.Η./ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ & ΔΙΚΤΥΩΝ 2023

 

  

Ολοκληρώθηκαν το Σάββατο 18/2 οι αρχαιρεσίες του Συλλόγου και εντός των επομένων ημερών θα δημοσιευθεί από την ΚΕΦΕ το Πρακτικό των επίσημων αποτελεσμάτων με την κατάταξη των σταυρών προτίμησης. Παρακάτω, παραθέτουμε τα ανεπίσημα αποτελέσματα, όπως καταγράφηκαν κατά την καταμέτρηση.
Ως «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ», ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους που στήριξαν τα ψηφοδέλτια μας, αλλά και όσους συναδέλφους συμμετείχαν. Η εκλογική διαδικασία παρά τις αντιξοότητες που προκάλεσε ο
fast-tract τρόπος διεξαγωγής της (μέσα σε 15 μέρες), αποτελεί για εμάς την αφορμή να τεθεί ξανά σε κίνηση ο Σύλλογος, η ενημέρωση και η δράση των συναδέλφων.

Ειδικά για το ζήτημα των ηλεκτρονικών ψηφοφοριών, για τα όσα «δεν είδαν τα ματάκια μας», αλλά και για όσα καταλάβαμε από τα ερωτήματα που θέσαμε και τις απαντήσεις που δεν πήραμε, θα επανέλθουμε σύντομα με αναλυτική ενημέρωση προς τους συναδέλφους και όλα τα σωματεία που ενδιαφέρονται.

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή (περιλαμβάνεται στο ψηφοδέλτιο του ΔΣ) εκλέγει η ΔΑΚΕ δύο (2) μέλη και η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΗΧ/ΚΩΝ ένα (1) μέλος.

Για Πειθαρχικό Συμβούλιο (περιλαμβάνεται στο ψηφοδέλτιο του ΔΣ) εκλέγει η ΔΑΚΕ δύο (2) μέλη και η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ένα (1) μέλος.

 

* Στις προηγούμενες εκλογές (2019) συμμετείχαν οι παρατάξεις «ΣΥΝ - Εργεια» και «ΔΗ.ΣΥ.Μ.», οι οποίες στις εκλογές του 2023 συγκρότησαν την «Προοδευτική Συνεργασία Μηχανικών»

 

** Η παράταξη «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» δεν συμμετείχε στην κάλπη του ΕΚΑ. Το 2019 στις εκλογές συμμετείχε η παράταξη με το όνομα «ΕΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ».

 

 

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ


Η αναφορά των εκλεγμένων είναι αλφαβητική. Για το πλήθος των σταυρών όλων των υποψηφίων σας παραπέμπουμε στα επίσημα αποτελέσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου